Chocobollen

Chocolademelk met smaak.

Een ambachtelijk bereide bal van heerlijke chocolade gevuld met cacaopoeder. Breng een mok met melk aan de kook. Voeg hier een bal met smaak naar keuze aan toe en roer het vervolgens even door. Met dit concept heb je in een handomdraai kwalitatief hoogwaardige chocolademelk. Daar waar het smelten van chocolademelk op een stokje erg veel tijd kost is deze bal met een paar keer roeren opgelost. Ook zit er beduidend minder vet in. Zo geniet je van echte warme chocolademelk. Nog een voordeel van dit product is dat het lang houdbaar is. Er is keuze uit de smaken: pure chocolade, anijs, koffie, witte chocolade, kaneel, hazelnoot, karamel-zeezout, speculaas, chilipeper en sinaasappel.

Horeca Nederland heeft dit product ook ontdekt en het wordt door diverse hotels / restaurants in heel Nederland afgenomen.

De chocoballen zijn niet via internet te bestellen ivm de kwetsbaarheid tijdens het versturen maar zijn wel fysiek bij de Winkeltjes in Zeewolde en bij MA's conceptstore in Katwijk aan Zee te verkrijgen.