Duurzaamheid

Ga jij dit jaar mee in de switch naar (meer) duurzaamheid?

Heb jij bij jezelf wel eens nagevraagd wat je allemaal doet om de wereld een klein beetje duurzamer te maken? Hoe ga jij om met de enorme afvalberg die we produceren? Jouw kleine aanpassing kan al grote stappen betekenen en als we allemaal kleine stappen nemen dan worden dat automatisch grotere.

Koop jij je koffie op het station elke dag nog steeds in een wegwerpbeker en neem je dan ook een deksel op je beker die je, nadat je je hebt omgedraaid bij de kassa, er meteen afhaalt en er niet meer opdoet? Nadat de koffie op is gooi jij je beker weg en koop je de volgende dag weer een nieuwe.

Wat als je je eigen coffee-to-go beker meeneemt en deze laat vullen. Je beker, inclusief deksel, gooi je niet weg maar gebruik je de volgende dag weer. En weet je dat je bij veel koffietentjes (ook bij verschillende koffieautomaten) korting krijgt zodra jij je eigen beker meeneemt. Binnen de kortste keren heb jij je mooie koffiebeker er al uit. Een toffe win-win situatie!

Bij ons vind je verschillende alternatieven om je duurzaamheid switch te realiseren. Niet alleen de mooie coffee-to-go bekers maar ook de ideale en stijlvolle office bekers voor op, bijvoorbeeld, je werk. Ook hier bespaar je veel wegwerpbekertjes mee.

Kijk rustig rond naar de mogelijkheden en laat je inspireren!