Onderweg & Lunch

Of je nu met de auto onderweg bent of een mooie wandeling maakt in de natuur, neem je eigen drinken en eten mee in deze mooie producten.

De handige thermosflessen houden je drinken wel 18 uur lang warm en 12 uur koud.

De coffee-to-go bekers zijn een goed alternatief voor de wegwerpbekers. Neem deze originele beker mee naar een koffie kiosk of coffee-to-go punt en laat je beker vullen. Bij veel schenkpunten krijg je nog korting op de koffie ook. En je helpt het milieu door geen beker weg te gooien. De bekers zijn er in een "normale" en een luxe versie.

De office thermosbeker houdt je drank enkele uren goed warm. Je hoeft niet steeds van je plek af om nieuwe koffie te tappen als je druk bezig bent met een belangrijk project.

Natuurlijk ken je de fijne muesli bekers van Mepal. Maar de Bioloco Plant muesli bekers hebben een origineel design en vrolijken je lunch nog meer op. vergeet niet om ook wat servetten mee te nemen voor onderweg. Vrolijke servetten, gemaakt van bamboo. En volledig afbreekbaar.
Nieuw in de Bioloco Plant collectie zijn de besteksets. Ideaal voor de lunch voor onderweg, je salade op straat of je yoghurt met muesli in je mooie mueslibeker.

Tot slot de originele voorraadpotten. in drie verschillende maten. Een vrolijk geheel in je keuken en natuurlijk gemaakt van plantaardig materiaal, net als de mueslibekers, het bestek en de coffee-to-go bekers