Thee voor een glimlach

Ken jij de vrolijke theeën van het Theeza(a)kje al? De theeën zorgen voor een brede glimlach op je gezicht als je alleen al de verpakking ziet, laat staan dat je de thee drinkt.

De missie van het theeza(a)kje:
Het verkleinen van de afstand tot de arbeidsmarkt, door het vergroten van zelfvertrouwen en kracht van onze medewerkers.

Soms kan het leven zo lopen dat het lastig is om een leuke werkplek te vinden die aansluit bij de mogelijkheden en kwaliteiten die iemand heeft.Bij Het Theezaakje helpen we mensen op weg naar een passende baan of opleiding. Wij bieden ontwikkeltrajecten aan. Afgestemd op persoonlijke leerdoelen en met ondersteunende begeleiding van jobcoaches kan iedereen die dat nodig heeft bij ons beginnen. Op dit moment bestaat ons team uit een kleine twintigtal gemotiveerde enthoustheelingen die jou de beste thee-ervaring willen geven die er bestaat.

Met onze werkplekken bij Het Theezaakje veranderen we de levens van mensen op een positieve manier; we geven mensen vertrouwen en supporten ze om weer met enthousiasme aan het werk te kunnen.

Door de thee te drinken steun je de missie van het theeza(a)kje